Sys
Firma SyS powstała w 1990 roku. Firma specjalizuje się w uprawie i suszeniu warzyw na zielonym Podkarpaciu. Naturalny proces suszenia stosowany przez firmę, pozwala zachować świeżość produktów bez konieczności dodawania jakichkolwiek substancji chemicznych. W ofercie znajdują się: susze warzywne, a pod marką Dania Babci Zosi smaczne, pożywne i łatwe w przygotowaniu zupy, drugie dania na bazie ryżu i kaszy, a także nowość – placki ziemniaczane. Produkty, za swój naturalny skład i tradycyjny smak, otrzymały wiele certyfikatów i wyróżnień m. in. Dobry Produkt – Wybór Ekspertów, Polska Jakość 2012 i złoty medal My Eco Life.
Działania
- Kompleksowa obsługa Public Relations
- Doradztwo strategiczne i komunikacyjne
- Media relations
- Prowadzenie biura prasowego
- Wysyłki produktowe dla mediów
- Komunikacja produktowa
- Komunikacja ekspercka
- Planowanie działań reklamowych w prasie
- Organizacja serii konkursów w prasie regionalnej
Referencje
Rekomendujemy współpracę z Agencją Triple PR ze względu na jej profesjonalizm, rzetelność i merytoryczne podejście do projektu. Cenimy proaktywną postawę w kontaktach z mediami – zespół cechuje kreatywność i chęć poszukiwań wciąż nowych okazji medialnych dla marek, z którymi współpracuje. Elastyczność i otwartość w codziennych kontaktach z Klientem sprawia, że współpraca z Agencją Triple PR przebiega nie tylko w profesjonalnej, ale także pozytywnej atmosferze.
Małgorzata Wróblicka – Sysiak, właścicielka firmy Sys