Firma SyS powstała w 1990 roku. Firma specjalizuje się w uprawie i suszeniu warzyw na zielonym Podkarpaciu. Naturalny proces suszenia stosowany przez firmę, pozwala zachować świeżość produktów bez konieczności dodawania jakichkolwiek substancji chemicznych. W ofercie znajdują się: susze warzywne, a pod marką Dania Babci Zosi smaczne, pożywne i łatwe w przygotowaniu zupy, drugie dania na bazie ryżu i kaszy, a także nowość – placki ziemniaczane. Produkty, za swój naturalny skład i tradycyjny smak, otrzymały wiele certyfikatów i wyróżnień m. in. Dobry Produkt – Wybór Ekspertów, Polska Jakość 2012 i złoty medal My Eco Life.

 

Działania

  • Kompleksowa obsługa Public Relations
  • Doradztwo strategiczne i komunikacyjne
  • Media relations
  • Prowadzenie biura prasowego
  • Wysyłki produktowe dla mediów
  • Komunikacja produktowa
  • Komunikacja ekspercka
  • Planowanie działań reklamowych w prasie
  • Organizacja serii konkursów w prasie regionalnej

 

Referencje

Rekomendujemy współpracę z Agencją Triple PR ze względu na jej profesjonalizm, rzetelność i merytoryczne podejście do projektu. Cenimy proaktywną postawę w kontaktach z mediami – zespół cechuje kreatywność i chęć poszukiwań wciąż nowych okazji medialnych dla marek, z którymi współpracuje. Elastyczność i otwartość w codziennych kontaktach z Klientem sprawia, że współpraca z Agencją Triple PR przebiega nie tylko w profesjonalnej, ale także pozytywnej atmosferze.

Małgorzata Wróblicka – Sysiak, właścicielka firmy Sys